Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki pasta s bazalkou

Adzuki pasta s bazalkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A11 - Sezam, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Fazole adzuki namočíme na 6-10 hodin do vody.
2
Poté je scedíme a necháme 2-4 dny klíčit.
3
Naklíčené fazole uvaříme v nesolené vodě do měkka.
4
Scedíme a přesuneme do mixovací nádoby.
5
Přidáme olej, sójovou omáčku, sezamová semínka, prolisovaný česnek, citrónovou šťávu a listy bazalky.
6
Vše rozmixujeme.
7
Pastu podáváme ozdobenou lístky bazalky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

511
kcal

2137
kJ

Makroživiny

01631476278 26.79 g65.32 g12.97 g12.81 g B S T Vl
Bílkoviny:26.79 g
Sacharidy:65.32 g
Tuky:12.97 g
Vláknina:12.81 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
15.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.99
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (26.79 g) Sacharidy (65.32 g) Tuky (12.97 g) Vláknina (12.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.2 %) Sacharidy (51.8 %) Tuky (22.1 %) Vláknina (4.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.