Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapečený řapíkatý celer s mozzarellou

Zapečený řapíkatý celer s mozzarellou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Celer rozebereme na jednotlivé stonky a nakrájíme je na polovinu.
2
Vložíme je do hrnce s vroucí lehce osolenou vodou.
3
Vaříme přibližně 5 minut.
4
Jakmile celer změkne, vytáhneme jej a osušíme.
5
Zapékací mísu lehce vymažeme olejem a naskládáme do ní stonky celeru.
6
Mírně osolíme, zasypeme bylinkami, obložíme plátky mozzarelly a posypeme sezamovými semínky.
7
Mísu přemístíme do trouby předehřáté na 180 stupňů.
8
Zapékáme 15 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

458
kcal

1918
kJ

Makroživiny

0816233139 32.36 g11.36 g29.18 g10.51 g B S T Vl
Bílkoviny:32.36 g
Sacharidy:11.36 g
Tuky:29.18 g
Vláknina:10.51 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
3.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.08
kcal

cholesterol
93.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.36 g) Sacharidy (11.36 g) Tuky (29.18 g) Vláknina (10.51 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29 %) Sacharidy (10.2 %) Tuky (56.3 %) Vláknina (4.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.