Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vejce plněná krémem

Vejce plněná krémem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
2
Zeleninu omyjeme, nakrájíme a přemístíme na talíř.
3
Vejce oloupeme, rozpůlíme a vyndáme žloutky.
4
Žloutky smícháme s pomazánkou.
5
Vytvořenou směs vložíme do bílků a mírně osolíme.
6
Ozdobíme petrželkou a kouskem rajčete.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

325
kcal

1360
kJ

Makroživiny

0816253341 34.4 g5.8 g17.97 g1.28 g B S T Vl
Bílkoviny:34.4 g
Sacharidy:5.8 g
Tuky:17.97 g
Vláknina:1.28 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
1.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
394
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (34.4 g) Sacharidy (5.8 g) Tuky (17.97 g) Vláknina (1.28 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (43.3 %) Sacharidy (7.3 %) Tuky (48.7 %) Vláknina (0.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.