Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákové carpaccio

Tuňákové carpaccio

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Tuňáka nakrájíme na tenké plátky.
2
Smícháme s olivovým olejem, solí a pepřem.
3
Vytvarujeme do formy.
4
Na povrch položíme žloutek.
5
Celý pokrm dozdobíme klíčenou řeřichou.
6
Podáváme s plátky kváskového žitného chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

289
kcal

1211
kJ

Makroživiny

0612182430 24.81 g11.89 g14.89 g4.32 g B S T Vl
Bílkoviny:24.81 g
Sacharidy:11.89 g
Tuky:14.89 g
Vláknina:4.32 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
2.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.96
kcal

cholesterol
225
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.81 g) Sacharidy (11.89 g) Tuky (14.89 g) Vláknina (4.32 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35 %) Sacharidy (16.8 %) Tuky (45.3 %) Vláknina (2.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.