Treska filet
150 g
Brambor raný
100 g
Lískový ořech
15 g
Vaječný bílek
32 g
Olej olivový
10 ml
Paprika červená čerstvá
100 g
Ředkvička čerstvá
50 g
Sůl himalájská
1.5 g
Pepř barevný
0.2 g
A4 - Ryby, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce
Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.
Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.
467
kcal
1953
kJ
index
25
kcal
nálož
7.9
kJ
sůl
1.98
kcal
cholesterol
90
kJ