Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Thajské nudle s krevetami

Thajské nudle s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A4 - Ryby, A6 -Sója, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Rýžové nudle uvaříme v osolené vodě (přibližně 2-3 minuty).
2
Poté je scedíme, důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
3
V pánvi s olejem orestujeme na drobno nakrájenou šalotku.
4
Přidáme krevety, chilli papričku a česnek a znovu krátce opečeme.
5
Ochutíme sójovou, rybí i ústřicovou omáčkou, podle potřeby ještě přisolíme.
6
Krevety smícháme s uvařenými nudlemi a ozdobíme koriandrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

550
kcal

2299
kJ

Makroživiny

021416282103 23.42 g85.99 g11.71 g3.25 g B S T Vl
Bílkoviny:23.42 g
Sacharidy:85.99 g
Tuky:11.71 g
Vláknina:3.25 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
31.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.3
kcal

cholesterol
145
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.42 g) Sacharidy (85.99 g) Tuky (11.71 g) Vláknina (3.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.2 %) Sacharidy (63.1 %) Tuky (18.5 %) Vláknina (1.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.