Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Těstoviny s krevety a hráškem

Těstoviny s krevety a hráškem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši, A7 - Mléko, A1 - Lepek, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
2
Na pánvi rozehřejeme máslo společně s olivovým olejem.
3
Přidáme oloupaný chřest, hrášek, vylisovaný česnek a chilli.
4
Osolíme, opepříme a rychle orestujeme.
5
Poté přidáme krevety.
6
Po krátkém restování ještě limetkovou šťávu a sladkou smetanu.
7
Podusíme pod poklicí přibližně 1 minutu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

724
kcal

3030
kJ

Makroživiny

021416282103 32.68 g85.94 g25.99 g7.91 g B S T Vl
Bílkoviny:32.68 g
Sacharidy:85.94 g
Tuky:25.99 g
Vláknina:7.91 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
25
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.02
kcal

cholesterol
157.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.68 g) Sacharidy (85.94 g) Tuky (25.99 g) Vláknina (7.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.3 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (31.4 %) Vláknina (2.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.