Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Těstovinový salát s tofu a rukolou

Těstovinový salát s tofu a rukolou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Těstoviny nasypeme do misky, zalijeme osolenou vroucí vodou a ponecháme 10 minut.
2
Mezitím na pánvi s olejem orestujeme na kostičky nakrájenou cibulku, papriky a tofu.
3
Těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a přesuneme je k orestované směsi.
4
Obsah pánve promícháme a při pokojové teplotě necháme pozvolna chladnout.
5
Přidáme zelené lístky rukoly.
6
Dochutíme troškou balsamikového octa.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

478
kcal

1999
kJ

Makroživiny

01529445873 22.3 g60.86 g13.86 g10.25 g B S T Vl
Bílkoviny:22.3 g
Sacharidy:60.86 g
Tuky:13.86 g
Vláknina:10.25 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
20.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.3 g) Sacharidy (60.86 g) Tuky (13.86 g) Vláknina (10.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.9 %) Sacharidy (51.6 %) Tuky (25.3 %) Vláknina (4.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.