Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sladký salát s jablkem

Sladký salát s jablkem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Jablko oloupeme.
2
Nastrouháme na jemno.
3
Mrkev omyjeme a nastrouháme.
4
Jablko s mrkví promícháme.
5
Přidáme vločky, ořechy, rozinky a skořici.
6
Salát před konzumací ještě jednou promícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

356
kcal

1488
kJ

Makroživiny

01428415569 6.62 g57.72 g7.96 g13.3 g B S T Vl
Bílkoviny:6.62 g
Sacharidy:57.72 g
Tuky:7.96 g
Vláknina:13.3 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
20.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.62 g) Sacharidy (57.72 g) Tuky (7.96 g) Vláknina (13.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.5 %) Sacharidy (65.7 %) Tuky (19.5 %) Vláknina (7.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.