Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s tuňákem

Salát s tuňákem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Nakrájíme ředkvičky a rajčata na kousky.
2
Smícháme s nastrouhaným salátem a zelím.
3
Přimícháme rukolu.
4
Přidáme nakrájené kousky tuňáka.
5
Šťávu z tuňáka použijeme jako zálivku.
6
Salát podáváme zakápnutý čerstvou citronovou šťávou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

285
kcal

1191
kJ

Makroživiny

059141823 19.01 g16.16 g14.12 g8.44 g B S T Vl
Bílkoviny:19.01 g
Sacharidy:16.16 g
Tuky:14.12 g
Vláknina:8.44 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
2.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.22
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.01 g) Sacharidy (16.16 g) Tuky (14.12 g) Vláknina (8.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.3 %) Sacharidy (23.2 %) Tuky (43.7 %) Vláknina (5.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.