Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s borůvkami

Salát s borůvkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Polníček omyjeme a natrháme.
2
Do misky k salátu přidáme nakrájenou ředkvičku, borůvky a mozzarellu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

251
kcal

1051
kJ

Makroživiny

059141823 19.4 g11.13 g12.89 g6.47 g B S T Vl
Bílkoviny:19.4 g
Sacharidy:11.13 g
Tuky:12.89 g
Vláknina:6.47 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
2.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.21
kcal

cholesterol
56
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.4 g) Sacharidy (11.13 g) Tuky (12.89 g) Vláknina (6.47 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (31.6 %) Sacharidy (18.1 %) Tuky (45.2 %) Vláknina (5.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.