Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Robi řízek s bramborovým salátem

Robi řízek s bramborovým salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Brambory oloupeme.
2
Vaříme v osolené vodě přibližně 15 minut.
3
Uvařené brambory nakrájíme na kostičky.
4
Důkladně je promícháme s majonézou a nakrájenou cibulí, paprikou a okurkou.
5
Ochutíme octem.
6
Necháme pár hodin odležet.
7
Příprava robi: Robi zakápneme sójovou omáčkou a lehce opepříme.
8
Na pánvi s olejem z obou stran krátce osmahneme.
9
Podáváme teplé se studeným salátem a rajčetem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

598
kcal

2504
kJ

Makroživiny

01020293949 25.87 g40.62 g35.76 g5.34 g B S T Vl
Bílkoviny:25.87 g
Sacharidy:40.62 g
Tuky:35.76 g
Vláknina:5.34 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
14.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.7
kcal

cholesterol
39
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.87 g) Sacharidy (40.62 g) Tuky (35.76 g) Vláknina (5.34 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.7 %) Sacharidy (27.8 %) Tuky (52.7 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.