Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované hříbky s toastem

Restované hříbky s toastem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Hříbky omyjeme a nakrájíme na plátky.
2
Osolíme a na pánvi s máslem je krátce orestujeme.
3
Poté přidáme mandlové vločky.
4
Pod poklicí dusíme na mírné teplotě do změknutí.
5
Krátce před koncem dušení přidáme plátky loupaného pomeranče.
6
Ozdobíme kousky sušených rajčat v oleji a čerstvou petrželkou.
7
Podáváme s toastem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

316
kcal

1322
kJ

Makroživiny

0613192632 6.84 g27.04 g18.59 g6.62 g B S T Vl
Bílkoviny:6.84 g
Sacharidy:27.04 g
Tuky:18.59 g
Vláknina:6.62 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
10.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.23
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.84 g) Sacharidy (27.04 g) Tuky (18.59 g) Vláknina (6.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.9 %) Sacharidy (35.1 %) Tuky (51.9 %) Vláknina (4.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.