Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rajče s křupavou slaninou

Rajče s křupavou slaninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Rajče umyjeme a rozkrojíme podélně na 3 části. Pro předkrm použijeme dvě krajní části.
2
Avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a část dužiny nakrájíme na plátky.
3
Tvrdý sýr nakrájíme na nudličky.
4
Na pánvi osmahneme vejce, které mírně osolíme a opepříme.
5
Na oleji orestujeme mírně solenou slaninu.
6
Na pánvi s olejem krátce orestujeme nakrájené osolené nudličky kuřecího prsa a pod poklicí je dusíme 20 minut.
7
Mezi obě části rajčete vložíme kousky sýru, na ně umístíme avokádo se slaninou a vejcem.
8
Ozdobíme nasekanými kousky listového salátu a zakápneme chilli omáčkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

230
kcal

962
kJ

Makroživiny

059141823 10.18 g3.11 g19.42 g0.99 g B S T Vl
Bílkoviny:10.18 g
Sacharidy:3.11 g
Tuky:19.42 g
Vláknina:0.99 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
0.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.99
kcal

cholesterol
97.75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.18 g) Sacharidy (3.11 g) Tuky (19.42 g) Vláknina (0.99 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.3 %) Sacharidy (5.6 %) Tuky (75.2 %) Vláknina (0.90000000000001 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.