Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Quinoa s vajíčkem a pestem

Quinoa s vajíčkem a pestem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Quinou uvaříme v osolené vodě.
2
Scedíme a necháme vychládnout.
3
Vejce uvaříme natvrdo.
4
Po zchladnutí oloupeme a rozkrojíme.
5
Do mixéru vložíme nasekanou bazalku, piniové oříšky, olej a sýr.
6
Rozmixujeme do hladkého pesta.
7
Misku naplníme nejprve quinoou.
8
Přidáme vejce, osolíme a opepříme.
9
Ozdobíme bazalkovým pestem a posypeme oříšky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

515
kcal

2154
kJ

Makroživiny

0919283847 21.2 g38.84 g28.38 g9.62 g B S T Vl
Bílkoviny:21.2 g
Sacharidy:38.84 g
Tuky:28.38 g
Vláknina:9.62 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.96
kcal

cholesterol
191
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.2 g) Sacharidy (38.84 g) Tuky (28.38 g) Vláknina (9.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.9 %) Sacharidy (30.9 %) Tuky (48.6 %) Vláknina (3.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.