Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Plněné žampiony

Plněné žampiony

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Žampiony omyjeme.
2
Uvaříme v nesolené vodě 10 minut.
3
Odstraníme nožičky, které s cibulí nakrájíme na kostičky.
4
Na pánvi s olejem je s plátky česneku krátce podusíme.
5
Opepříme a ochutíme sójovou omáčkou.
6
Připravenou směsí naplníme kloboučky žampionů.
7
Vložíme je do trouby a při 170 °C zapékáme na přibližně 20 minut.
8
Minutu před koncem ozdobíme nakrájenou mozzarellou.
9
Na talíři ozdobíme paprikou.
10
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

381
kcal

1593
kJ

Makroživiny

0713202633 20.2 g27.16 g19.34 g8.67 g B S T Vl
Bílkoviny:20.2 g
Sacharidy:27.16 g
Tuky:19.34 g
Vláknina:8.67 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
7.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.99
kcal

cholesterol
46.67
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.2 g) Sacharidy (27.16 g) Tuky (19.34 g) Vláknina (8.67 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.7 %) Sacharidy (29.2 %) Tuky (44.7 %) Vláknina (4.4 %)