Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Platýz na cizrnovém lůžku

Platýz na cizrnovém lůžku

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Čerstvý filet z platýze omyjeme, osolíme, opepříme a posypeme kurkumou.
2
Vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů.
3
Pečeme 15 minut.
4
Mezitím na pánvi orestujeme nakrájenou červenou cibuli.
5
Po chvilce přidáme na kostičky nakrájené rajče a větší část omytých lístků baby špenátu.
6
Jakmile špenátové listy slehnou, přisypeme kuličky naklíčené cizrny.
7
Směs ochutíme pepřem a solí.
8
Podlijeme troškou vody a pod pokličkou několik minut dusíme.
9
Rybu podáváme na cizrnovém lůžku se zeleninovou směsí a čerstvými listy baby špenátu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

329
kcal

1376
kJ

Makroživiny

0918273645 37.15 g24.13 g5.58 g16.78 g B S T Vl
Bílkoviny:37.15 g
Sacharidy:24.13 g
Tuky:5.58 g
Vláknina:16.78 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
4.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.25
kcal

cholesterol
52.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (37.15 g) Sacharidy (24.13 g) Tuky (5.58 g) Vláknina (16.78 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (45.7 %) Sacharidy (29.7 %) Tuky (14.8 %) Vláknina (9.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.