Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pečené kuře se šťouchanými brambory

Pečené kuře se šťouchanými brambory

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava kuřete: Kuře omyjeme a potřeme máslem.
2
Do kůže vetřeme sůl a papriku.
3
Vložíme do pekáčku a přikryjeme poklicí.
4
V troubě předehřáté na 180 ᵒC pečeme cca 50 minut.
5
10 minut před dopečením odděláme poklici.
6
Příprava brambor: Brambory oškrábeme, omyjeme a naporcujeme na čtvrtky.
7
V hrnci s osolenou vodou vaříme do změknutí.
8
Vodu slijeme a přidáme máslo a mléko.
9
Rozmixujeme do kaše.
10
Podáváme ozdobené nakrájenou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

869
kcal

3635
kJ

Makroživiny

01631476278 45.63 g24.54 g64.58 g3.4 g B S T Vl
Bílkoviny:45.63 g
Sacharidy:24.54 g
Tuky:64.58 g
Vláknina:3.4 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
5.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
6.65
kcal

cholesterol
158.75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (45.63 g) Sacharidy (24.54 g) Tuky (64.58 g) Vláknina (3.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.6 %) Sacharidy (11.6 %) Tuky (66 %) Vláknina (0.80000000000001 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.