Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Opečená bagetka s hráškovým pestem a vejcem

Opečená bagetka s hráškovým pestem a vejcem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A3 - Vejce, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.
2
Mražený hrášek krátce povaříme v osolené vodě a pak prudce zchladíme pod tekoucí vodou.
3
Z hrášku, sýru a oleje vyrobíme v mixéru pesto.
4
Bagetu nakrájíme na plátky a na sucho opečeme z obou stran na pánvi.
5
Pesto namažeme na bagetu.
6
Přidáme nakrájené vejce.
7
Ozdobíme pažitkou a hráškem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

447
kcal

1870
kJ

Makroživiny

0918283746 18.06 g38.09 g23.16 g7 g B S T Vl
Bílkoviny:18.06 g
Sacharidy:38.09 g
Tuky:23.16 g
Vláknina:7 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
13.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.7
kcal

cholesterol
194
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (18.06 g) Sacharidy (38.09 g) Tuky (23.16 g) Vláknina (7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.5 %) Sacharidy (34.8 %) Tuky (45.6 %) Vláknina (3.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.