Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Obilné mléko

Obilné mléko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A11 - Sezam

Postup přípravy:

1
Všechny suroviny namočíme do vody (přibližně v pětinásobku objemu směsi) na cca 12 hodin.
2
Namočenou směs poté uvaříme do měkka.
3
Propasírujeme přes síto.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

124
kcal

519
kJ

Makroživiny

047111418 4.58 g15.1 g3.86 g5.28 g B S T Vl
Bílkoviny:4.58 g
Sacharidy:15.1 g
Tuky:3.86 g
Vláknina:5.28 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
5.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.58 g) Sacharidy (15.1 g) Tuky (3.86 g) Vláknina (5.28 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15 %) Sacharidy (49.5 %) Tuky (27.2 %) Vláknina (8.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.