Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mandlový hummus

Mandlový hummus

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A11 - Sezam, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Ve šnekovém lisu vylisujeme mandle do hmoty s máslovou konzistencí.
2
Mandlové máslo smícháme s menším množstvím tahini.
3
Do směsi vmícháme rozmačkaný česnek, šťávu z limetky a sójovou omáčku.
4
Přidáme čerstvý najemno nastrouhaný tuřín.
5
Celou směs důkladně promícháme.
6
Hummus necháme několik minut odležet.
7
Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

721
kcal

3017
kJ

Makroživiny

01326385164 23.04 g53.35 g41.54 g20.9 g B S T Vl
Bílkoviny:23.04 g
Sacharidy:53.35 g
Tuky:41.54 g
Vláknina:20.9 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
17.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.66
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.04 g) Sacharidy (53.35 g) Tuky (41.54 g) Vláknina (20.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.1 %) Sacharidy (30.3 %) Tuky (50.9 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.