Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Maďarský guláš v chlebu

Maďarský guláš v chlebu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Cibuli nakrájíme na kostičky a restujeme ji na rozpuštěném sádle do zlatova.
2
Poté přidáme oba druhy papriky, které také orestujeme.
3
Do směsi vložíme nakrájenou kližku a cca 5 minut opékáme.
4
Následně maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme na středním plameni.
5
V polovině dušení přidáme červenou a žlutou papriku a nakrájenou feferonku.
6
Jakmile je maso měkké, pokrm servírujeme do vydlabaného bochníčku chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

781
kcal

3266
kJ

Makroživiny

0306090120150 51.19 g118.84 g7.64 g15.86 g B S T Vl
Bílkoviny:51.19 g
Sacharidy:118.84 g
Tuky:7.64 g
Vláknina:15.86 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
41.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
4.7
kcal

cholesterol
72
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (51.19 g) Sacharidy (118.84 g) Tuky (7.64 g) Vláknina (15.86 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.4 %) Sacharidy (61.2 %) Tuky (8.5 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.