Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Luštěninová polévka s klobásou

Luštěninová polévka s klobásou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Čočku a cizrnu necháme přes noc namočené ve studené vodě.
2
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky.
3
Celer, mrkev a klobásu nakrájíme na kolečka.
4
Chilli papričku nasekáme nadrobno.
5
Do hrnce vložíme sádlo a směs připravené zeleniny společně s klobásou podusíme.
6
Poté přidáme čočku a cizrnu, osolíme a opepříme.
7
Zalijeme vodou a vaříme do změknutí luštěnin.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

260
kcal

1087
kJ

Makroživiny

048131721 11.62 g17.15 g13.7 g10.69 g B S T Vl
Bílkoviny:11.62 g
Sacharidy:17.15 g
Tuky:13.7 g
Vláknina:10.69 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
3.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
26.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.62 g) Sacharidy (17.15 g) Tuky (13.7 g) Vláknina (10.69 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.3 %) Sacharidy (27.1 %) Tuky (46.5 %) Vláknina (8.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.