Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kuře s rýží

Kuře s rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Příprava masa: Kuře naporcujeme.
2
Osolíme, okořeníme a potřeme rozmačkaným česnekem.
3
V pekáči přikryjeme alobalem a vložíme do rozpálené trouby s teplotou 200 °C.
4
Po 20 minutách podlijeme 4 dcl vody,
5
Po dalších 20 minutách alobal sundáme.
6
V pravidelných pětiminutových intervalech poléváme vzniklou šťávou.
7
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
8
Vaříme v osolené vodě po dobu 10-12 minut.
9
Pokrm na talíři ozdobíme zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

831
kcal

3477
kJ

Makroživiny

01735527087 39.38 g72.55 g41.79 g3.59 g B S T Vl
Bílkoviny:39.38 g
Sacharidy:72.55 g
Tuky:41.79 g
Vláknina:3.59 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
24.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.53
kcal

cholesterol
94
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (39.38 g) Sacharidy (72.55 g) Tuky (41.79 g) Vláknina (3.59 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.3 %) Sacharidy (35.6 %) Tuky (44.2 %) Vláknina (0.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.