Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Křupavé müsli s jogurtem a ovocem

Křupavé müsli s jogurtem a ovocem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ovesné vločky smícháme s medem a džusem, a dáme zapéct do trouby na 170°C dozlatova.
2
Zapečené vločky necháme zchládnout.
3
Jahody a borůvky omyjeme, a servírujeme s jogurtem na křupavé müsli.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

375
kcal

1570
kJ

Makroživiny

01427415468 14.56 g56.87 g8.4 g6.93 g B S T Vl
Bílkoviny:14.56 g
Sacharidy:56.87 g
Tuky:8.4 g
Vláknina:6.93 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
19.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.1
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.56 g) Sacharidy (56.87 g) Tuky (8.4 g) Vláknina (6.93 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.7 %) Sacharidy (61.3 %) Tuky (19.5 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.