Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kozí vývar s kari

Kozí vývar s kari

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Kozí maso, cibuli a mrkev nakrájíme na kostičky.
2
V hrnci krátce orestujeme na olivovém oleji.
3
Přidáme na kostičky nakrájené brambory, kari, sůl, pepř, bobkový list a vše zalijeme vodou.
4
Vaříme přibližně 60 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

134
kcal

560
kJ

Makroživiny

047111418 15.18 g11.99 g1.93 g3.9 g B S T Vl
Bílkoviny:15.18 g
Sacharidy:11.99 g
Tuky:1.93 g
Vláknina:3.9 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
2.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.64
kcal

cholesterol
21
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.18 g) Sacharidy (11.99 g) Tuky (1.93 g) Vláknina (3.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (45.7 %) Sacharidy (36.1 %) Tuky (12.5 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.