Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kořeněné kuřecí prso s chřestem

Kořeněné kuřecí prso s chřestem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory omyjeme a vložíme do osolené vody.
2
Vaříme 15 minut.
3
Příprava chřestu: Oloupeme jeho spodní (tužší) část.
4
Vložíme do vařící osolené vody s pár kapkami citronu.
5
Vaříme 4 minuty.
6
Příprava masa: Kuřecí prsa lehce naklepeme.
7
Ochutíme solí, provensálským kořením, pepřem a drcenou paprikou.
8
Na pánvi s olejem osmahneme z obou stran.
9
Příprava rajčat: Cherry rajčata vložíme do vroucí vody na 3 minuty.
10
Pokrm podáváme ozdobený polníčkem, nadrobno nasekanou pažitkou a chřestem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

461
kcal

1927
kJ

Makroživiny

01020314151 42.81 g40.02 g12.25 g9.48 g B S T Vl
Bílkoviny:42.81 g
Sacharidy:40.02 g
Tuky:12.25 g
Vláknina:9.48 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
11.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.4
kcal

cholesterol
82.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (42.81 g) Sacharidy (40.02 g) Tuky (12.25 g) Vláknina (9.48 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (37.6 %) Sacharidy (35.2 %) Tuky (23.2 %) Vláknina (4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.