Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Na pánvi s olejem orestujeme cibulku.
2
Jakmile cibule „zesklovatí“, přidáme na kostičky nakrájený kedluben.
3
Krátce restujeme.
4
Směs zalijeme zeleninovým bujónem.
5
V hrnci necháme vařit přibližně 20 minut.
6
Mezitím v trošce vody „rozkvedláme“ mouku.
7
Přilijeme do hrnce s polévkou a důkladně promícháme.
8
Po změknutí kedlubny sundáme hrnec ze sporáku a přidáme miso pastu.
9
Celý obsah promixujeme.
10
Polévku podáváme s nasekanými lístky libečku a plátky chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

219
kcal

917
kJ

Makroživiny

0714212835 6.19 g29.57 g6.65 g8.19 g B S T Vl
Bílkoviny:6.19 g
Sacharidy:29.57 g
Tuky:6.65 g
Vláknina:8.19 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
10.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.19 g) Sacharidy (29.57 g) Tuky (6.65 g) Vláknina (8.19 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.5 %) Sacharidy (54.8 %) Tuky (26.5 %) Vláknina (7.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.