Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kari rýže s rajčaty a tuňákem

Kari rýže s rajčaty a tuňákem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Do vroucí osolené vody vložíme rýži a nasypeme kari.
3
Vaříme doměkka.
4
Scedíme a přemístíme do misky.
5
Příprava oblohy: Rajče umyjeme.
6
Nakrájíme na kostičky.
7
Smícháme s tuňákem a olejem.
8
Přidáme k rýži.
9
Podáváme zdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

437
kcal

1827
kJ

Makroživiny

020406181101 11.58 g84.15 g5.01 g4.32 g B S T Vl
Bílkoviny:11.58 g
Sacharidy:84.15 g
Tuky:5.01 g
Vláknina:4.32 g

Glykémie

index
47
kcal

nálož
39.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.24
kcal

cholesterol
15
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.58 g) Sacharidy (84.15 g) Tuky (5.01 g) Vláknina (4.32 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.7 %) Sacharidy (77.5 %) Tuky (9.9 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.