Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Očištěné hříbky nakrájíme.
2
V horké vodě je necháme odležet 2 hodiny.
3
Brambory a mrkev nakrájíme na kousky.
4
Pak je s hříbky v mírně solené vodě vaříme do změknutí (25 minut).
5
Přibližně 5 minut před koncem vaření přidáme nakrájenou nať petržele, droždí a sójovou omáčku.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

125
kcal

522
kJ

Makroživiny

059141823 7.08 g19.35 g0.57 g6.98 g B S T Vl
Bílkoviny:7.08 g
Sacharidy:19.35 g
Tuky:0.57 g
Vláknina:6.98 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
6.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.84
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.08 g) Sacharidy (19.35 g) Tuky (0.57 g) Vláknina (6.98 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.8 %) Sacharidy (62.4 %) Tuky (4 %) Vláknina (10.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.