Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Grilovaný pstruh se špenátem a bramborami

Grilovaný pstruh se špenátem a bramborami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory oloupeme.
2
V osolené vodě uvaříme doměkka.
3
Příprava ryby: Pstruha omyjeme a osolíme.
4
Vložíme na gril a grilujeme 2 minuty z každé strany.
5
Příprava špenátu: Na pánvi rozpustíme máslo.
6
Vložíme špenát.
7
Osolíme a za průběžného míchání podusíme do slehnutí.
8
Podáváme zdobené citrónem a petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

709
kcal

2965
kJ

Makroživiny

01529445873 60.96 g28.5 g37.42 g7.04 g B S T Vl
Bílkoviny:60.96 g
Sacharidy:28.5 g
Tuky:37.42 g
Vláknina:7.04 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
5.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
210
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (60.96 g) Sacharidy (28.5 g) Tuky (37.42 g) Vláknina (7.04 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35.2 %) Sacharidy (16.4 %) Tuky (46.5 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.