Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fresh s borůvkami

Fresh s borůvkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Omytou mrkev, červenou řepu a brambor odšťavníme.
2
Dále odšťavníme borůvky.
3
Zeleninovou a ovocnou šťávu smícháme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

94
kcal

393
kJ

Makroživiny

0510141924 1.7 g20.2 g0.37 g1.45 g B S T Vl
Bílkoviny:1.7 g
Sacharidy:20.2 g
Tuky:0.37 g
Vláknina:1.45 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
8.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.25
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.7 g) Sacharidy (20.2 g) Tuky (0.37 g) Vláknina (1.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.3 %) Sacharidy (86.4 %) Tuky (3.4 %) Vláknina (2.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.