Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Dýňový salát s nivou

Dýňový salát s nivou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Omytou dýni nakrájíme na měsíčky.
2
Olej, med, sojovou omáčku a pepř důkladně smícháme.
3
Touto vytvořenou směsí potřeme dýni a dáme ji na 15-20 minut péct do trouby vyhřáté na 200°C.
4
Baby špenát, nakrájenou papriku a upečenou dýni umístíme na talíř.
5
Vše dozdobíme lískovými ořechy a nivou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

456
kcal

1908
kJ

Makroživiny

0816233139 13.62 g23.85 g32.13 g8.49 g B S T Vl
Bílkoviny:13.62 g
Sacharidy:23.85 g
Tuky:32.13 g
Vláknina:8.49 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
9.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.3
kcal

cholesterol
32
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.62 g) Sacharidy (23.85 g) Tuky (32.13 g) Vláknina (8.49 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.3 %) Sacharidy (21.5 %) Tuky (62.5 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.