Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Chobotnice s bramborem a salátem

Chobotnice s bramborem a salátem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Příprava chobotnice: Čerstvou očištěnou chobotnici vložíme do neosolené vroucí vody s vinným octem.
2
Vaříme přibližně 15 minut.
3
Poté chobotnici vyjmeme, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
4
Příprava brambor: Brambory očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem do měkka.
5
Příprava salátu: Hlávkový salát omyjeme, natrháme a naaranžujeme na talíř.
6
Přidáme černé olivy a petrželku.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

452
kcal

1892
kJ

Makroživiny

0918283746 29.44 g37.98 g19.01 g5.65 g B S T Vl
Bílkoviny:29.44 g
Sacharidy:37.98 g
Tuky:19.01 g
Vláknina:5.65 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
8.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.32
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.44 g) Sacharidy (37.98 g) Tuky (19.01 g) Vláknina (5.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.5 %) Sacharidy (34.2 %) Tuky (36.9 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.