Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

César salát

César salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A3 - Vejce, A7 - Mléko, A10 - Hořčice, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Listy salátu natrháme na středně velké kousky.
2
Příprava zálivky: Smícháme žloutek, hořčici, worcestrovou omáčku, olej a ančovičku.
3
Vše rozmixujeme na jemnou kaši.
4
Příprava bagety: Bagetu nakrájíme na malé kousky.
5
Do pánve s olejem prolisujeme česnek.
6
Mírně zahřejeme a chvíli mícháme.
7
Česnek poté odstraníme.
8
Na kostičky nakrájenou bagetu na oleji za stálého míchání osmahneme.
9
Příprava masa: Maso nakrájíme na malé kousky.
10
Osolíme a opepříme.
11
Na pánvi s olejem je za průběžného míchání orestujeme.
12
Listy salátu zalijeme teplou zálivkou.
13
Podáváme s plátky parmezánu, krutony a kuřecím masem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

366
kcal

1533
kJ

Makroživiny

0612182430 25.33 g19.75 g19.99 g3.07 g B S T Vl
Bílkoviny:25.33 g
Sacharidy:19.75 g
Tuky:19.99 g
Vláknina:3.07 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
3.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.93
kcal

cholesterol
208.83
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.33 g) Sacharidy (19.75 g) Tuky (19.99 g) Vláknina (3.07 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (28.3 %) Sacharidy (22 %) Tuky (48 %) Vláknina (1.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.