Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Červené pesto

Červené pesto

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Česnek a listy bazalky nakrájíme na malé kousky.
2
Vložíme do hmoždíře.
3
Přidáme na kousky nakrájená čerstvá cherry rajčata, sušená rajčata, strouhaný parmezán, sůl a piniové ořechy.
4
Směs důkladně rozmělníme za průběžného přidávání olivového oleje.
5
Na talíři ozdobíme cherry rajčátky a olivami.
6
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

831
kcal

3477
kJ

Makroživiny

01530445974 17.58 g44.33 g62.07 g12.37 g B S T Vl
Bílkoviny:17.58 g
Sacharidy:44.33 g
Tuky:62.07 g
Vláknina:12.37 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
13.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.47
kcal

cholesterol
6.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.58 g) Sacharidy (44.33 g) Tuky (62.07 g) Vláknina (12.37 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.7 %) Sacharidy (22 %) Tuky (66.3 %) Vláknina (3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.