Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Čedarový krém s krutony

Čedarový krém s krutony

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Housku nakrájíme na kostičky, které osmahneme na pánvi s olejem.
2
Poté osmahneme na pánvi plátek slaniny.
3
V hrnci přivedeme k varu kuřecí vývar, přidáme kari, sůl a nastrouhaný čedar.
4
Vaříme 5 minut.
5
Poté tyčovým mixérem polévku rozmixujeme.
6
Ozdobíme opečenými krutony, slaninou a nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

381
kcal

1595
kJ

Makroživiny

0815233038 15.7 g8.26 g31.55 g0.69 g B S T Vl
Bílkoviny:15.7 g
Sacharidy:8.26 g
Tuky:31.55 g
Vláknina:0.69 g

Glykémie

index
10
kcal

nálož
0.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.98
kcal

cholesterol
62
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.7 g) Sacharidy (8.26 g) Tuky (31.55 g) Vláknina (0.69 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17 %) Sacharidy (9 %) Tuky (73.7 %) Vláknina (0.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.