Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Candát s indiánskou rýží

Candát s indiánskou rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava ryby: Candáta omyjeme a nařízneme.
2
Osolíme a opepříme.
3
Na pánvi s máslem orestujeme z obou stran.
4
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
5
V hrnci s osolenou vodou vaříme do změknutí.
6
Poté scedíme a rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
7
Mrkev nakrájíme na plátky a orestujeme na pánvi s máslem.
8
Pokrm ochutíme čerstvým citrónem.
9
Podáváme na salátovém lůžku s lístky bazalky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

535
kcal

2239
kJ

Makroživiny

01531466277 41.7 g64.33 g10.62 g7.76 g B S T Vl
Bílkoviny:41.7 g
Sacharidy:64.33 g
Tuky:10.62 g
Vláknina:7.76 g

Glykémie

index
19
kcal

nálož
12.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
100.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (41.7 g) Sacharidy (64.33 g) Tuky (10.62 g) Vláknina (7.76 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (31.4 %) Sacharidy (48.5 %) Tuky (17.2 %) Vláknina (2.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.