Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Borůvkové smoothie

Borůvkové smoothie

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Do mixovací nádoby nasypeme borůvky.
2
Přidáme banán, vločky, med a vanilku.
3
Směs zalijeme rýžovým mlékem.
4
Obsah rozmixujeme do podoby hustého krémového nápoje.
5
Před konzumací zchladíme v lednici.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

397
kcal

1660
kJ

Makroživiny

01735527087 6.51 g72.89 g7.04 g7.9 g B S T Vl
Bílkoviny:6.51 g
Sacharidy:72.89 g
Tuky:7.04 g
Vláknina:7.9 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
27.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.51 g) Sacharidy (72.89 g) Tuky (7.04 g) Vláknina (7.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.6 %) Sacharidy (74.1 %) Tuky (15.4 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.