Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Borůvková kaše

Borůvková kaše

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
V hrnci ohřejeme kokosové mléko.
2
Poté do něj vsypeme vločky.
3
Směs v hrnci mícháme do zhoustnutí.
4
Přidáme část přichystaných borůvek, skořici a osladíme cukrem.
5
Kaši promícháme a přesuneme do servírovací misky.
6
Banán rozmixujeme s kakaem a cukrem do podoby našlehané čokoládové pěny.
7
Pěnou pokryjeme vršek kaše.
8
Zasypeme zbytkem borůvek a ozdobíme nasekanými kešu ořechy.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

675
kcal

2824
kJ

Makroživiny

01633496682 11.73 g68.67 g35.53 g10.81 g B S T Vl
Bílkoviny:11.73 g
Sacharidy:68.67 g
Tuky:35.53 g
Vláknina:10.81 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
22.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.09
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.73 g) Sacharidy (68.67 g) Tuky (35.53 g) Vláknina (10.81 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.2 %) Sacharidy (42.4 %) Tuky (47.2 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.