Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zeleninový vývar s lososem

Zeleninový vývar s lososem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Do hrnce s vodou vložíme zeleninový bujón, nakrájenou mrkev, rajče, brambory, sůl a pepř.
2
Vaříme do změknutí (přibližně 25 minut).
3
Na pánvi s rozehřátým olejem orestujeme lososa.
4
Do hotového vývaru vložíme lososa.
5
Dozdobíme nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

217
kcal

908
kJ

Makroživiny

037101417 13.01 g8.39 g14.24 g1.61 g B S T Vl
Bílkoviny:13.01 g
Sacharidy:8.39 g
Tuky:14.24 g
Vláknina:1.61 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
1.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.01 g) Sacharidy (8.39 g) Tuky (14.24 g) Vláknina (1.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.6 %) Sacharidy (15.9 %) Tuky (58 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.