Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Volské oko s nakládanými žampiony

Volské oko s nakládanými žampiony

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Na pánvi rozehřejeme olej a rozklepneme na něj vejce. Můžeme přiklopit pokličkou a 2-3 minuty dusíme.
2
Takto připravené vejce posolíme a opepříme.
3
Podáváme s nakládanými žampiony, rajčetem, čínským zelím a dozdobené lístky řapíkatého celeru.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

243
kcal

1017
kJ

Makroživiny

049131822 9.23 g7.13 g18.69 g4.67 g B S T Vl
Bílkoviny:9.23 g
Sacharidy:7.13 g
Tuky:18.69 g
Vláknina:4.67 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
1.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.15
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.23 g) Sacharidy (7.13 g) Tuky (18.69 g) Vláknina (4.67 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.7 %) Sacharidy (12.1 %) Tuky (68.4 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.