Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vepřový vývar se zeleninou

Vepřový vývar se zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Cibuli rozkrojíme napůl, jednu polovinu dále nakrájíme na kostičky.
2
Maso, rajče, papriku a oloupané brambory nakrájíme na kostky.
3
V hrnci s olejem nakrájenou cibuli krátce orestujeme.
4
Přidáme maso a za průběžného míchání restujeme, dokud se nezatáhnou bílkoviny.
5
Poté zalijeme vodou a přidáme rajče, papriku, brambory, půl cibule, sůl a pepř.
6
Vaříme pod poklicí přibližně 1 hodinu.
7
Polévku dozdobíme petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

109
kcal

458
kJ

Makroživiny

03681114 9.92 g11.8 g1.95 g2.49 g B S T Vl
Bílkoviny:9.92 g
Sacharidy:11.8 g
Tuky:1.95 g
Vláknina:2.49 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
3.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.06
kcal

cholesterol
26
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.92 g) Sacharidy (11.8 g) Tuky (1.95 g) Vláknina (2.49 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (36.6 %) Sacharidy (43.5 %) Tuky (15.5 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.