Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vegetariánský špíz

Vegetariánský špíz

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Nakrájíme papriku a ředkvičku.
2
Společně s kuličkami mozzarelly, rajčátky, olivami a bazalkou je napichujeme na bambusové špejle.
3
Vše dochutíme pepřem a zakápneme olivovým olejem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

641
kcal

2682
kJ

Makroživiny

01122324354 32.34 g20.92 g44.92 g11.82 g B S T Vl
Bílkoviny:32.34 g
Sacharidy:20.92 g
Tuky:44.92 g
Vláknina:11.82 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
5.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.86
kcal

cholesterol
93.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (32.34 g) Sacharidy (20.92 g) Tuky (44.92 g) Vláknina (11.82 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.8 %) Sacharidy (13.4 %) Tuky (62.1 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.