Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vege rizoto

Vege rizoto

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rýži uvaříme v nesolené vodě10 minut.
2
Společně s olejem, hráškem a nakrájenými kousky sušených rajčat podusíme krátce na pánvi.
3
V 1 decilitru vlažné vody rozmícháme čajovou lžičku miso pasty.
4
Po 1-2 minutách přípravy směs odstavíme z plotny a zalijeme připravenou pastou.
5
Vše promícháme a necháme chvíli odstát.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

485
kcal

2031
kJ

Makroživiny

021436486107 12.53 g88.95 g6.68 g9.63 g B S T Vl
Bílkoviny:12.53 g
Sacharidy:88.95 g
Tuky:6.68 g
Vláknina:9.63 g

Glykémie

index
48
kcal

nálož
42.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.37
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.53 g) Sacharidy (88.95 g) Tuky (6.68 g) Vláknina (9.63 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.4 %) Sacharidy (73.8 %) Tuky (11.9 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.