Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vaječná omeleta se žampiony

Vaječná omeleta se žampiony

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Žampiony oloupeme a nakrájíme.
2
Na pánvi s olejem je orestujeme doměkka.
3
Poté je osolíme, opepříme a necháme vychladnout.
4
Vejce rozklepneme do hrníčku, mírně osolíme a vidličkou rozšleháme.
5
Vylijeme je na rozpálenou pánev a uděláme omeletu.
6
Omeletu vložíme na talíř a naplníme žampiony.
7
Ozdobíme nakrájeným rajčetem a bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

220
kcal

922
kJ

Makroživiny

047111418 14.79 g4.76 g14.84 g4.25 g B S T Vl
Bílkoviny:14.79 g
Sacharidy:4.76 g
Tuky:14.84 g
Vláknina:4.25 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
370
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.79 g) Sacharidy (4.76 g) Tuky (14.84 g) Vláknina (4.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.6 %) Sacharidy (8.9 %) Tuky (59.7 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.