Kurzy ATAC

Tuňákový toast se salátem a hranolkami

Tuňákový toast se salátem a hranolkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava hranolek: Hranolky vložíme do trouby předehřáté na 180°C.
2
Pečeme 15-20 minut dozlatova.
3
Příprava toastu: Na jednu část toastu vrstvíme sýrem, tuňák a salát.
4
Přiklopíme druhým toastem.
5
Na grilovací pánvi opečeme z obou stran.
6
Podáváme s kečupem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

503
kcal

2106
kJ

Makroživiny

01734526986 24.32 g72 g11.81 g5.92 g B S T Vl
Bílkoviny:24.32 g
Sacharidy:72 g
Tuky:11.81 g
Vláknina:5.92 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
31
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.95
kcal

cholesterol
49
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.32 g) Sacharidy (72 g) Tuky (11.81 g) Vláknina (5.92 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.5 %) Sacharidy (57.8 %) Tuky (20.4 %) Vláknina (2.3 %)