Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákový steak se zapečenou brokolicí

Tuňákový steak se zapečenou brokolicí

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava brokolice: Brokolici povaříme ve vodě 5 minut.
2
Scedíme a vložíme do zapékací mísy.
3
Nastrouháme sýr a smícháme se smetanou.
4
Směsí zalijeme brokolici.
5
Vložíme na 15 minut do trouby rozehřáté na 180°C.
6
Příprava ryby: Tuňáka osolíme.
7
Vložíme na středně rozpálenou grilovací pánev s olejem.
8
Grilujeme z obou stran 2-3 minuty.
9
Poté na talíři rybu nakrájíme na plátky a přemístíme na talíř.
10
Podáváme ochucené balsamicem a zdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

449
kcal

1880
kJ

Makroživiny

01122334455 46.2 g10.84 g23.41 g5.22 g B S T Vl
Bílkoviny:46.2 g
Sacharidy:10.84 g
Tuky:23.41 g
Vláknina:5.22 g

Glykémie

index
18
kcal

nálož
2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.21
kcal

cholesterol
105.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (46.2 g) Sacharidy (10.84 g) Tuky (23.41 g) Vláknina (5.22 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (42 %) Sacharidy (9.9 %) Tuky (45.8 %) Vláknina (2.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.