Kurzy ATAC

Tuňákový salát s černou rýží

Tuňákový salát s černou rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
V mírně osolené vodě uvaříme doměkka.
3
Scedíme a přemístíme na talíř.
4
Příprava salátu: Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.
5
Na pánvi s olejem za průběžného míchání krátce podusíme.
6
Přidáme tuňáka a dusíme další minutu.
7
Podáváme se salátem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

462
kcal

1932
kJ

Makroživiny

01429435872 13.76 g59.98 g16.85 g7.61 g B S T Vl
Bílkoviny:13.76 g
Sacharidy:59.98 g
Tuky:16.85 g
Vláknina:7.61 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
14.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.19
kcal

cholesterol
30
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.76 g) Sacharidy (59.98 g) Tuky (16.85 g) Vláknina (7.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.1 %) Sacharidy (52.8 %) Tuky (31.9 %) Vláknina (3.2 %)