Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Těstoviny s mořskými plody a rajčatovou marinádou

Těstoviny s mořskými plody a rajčatovou marinádou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A2 - Korýši, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava mořských plodů: Slávky a krevety vložíme do zeleninového vývaru, přilijeme bílé víno a několik málo minut vaříme.
2
Příprava těstovin: Těstoviny uvaříme v solené vodě al dente.
3
Příprava marinády: V mixéru rozmixujeme rajčata, česnek a oregano.
4
Pokrm na talíři ozdobíme lístky bazalky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

540
kcal

2258
kJ

Makroživiny

01938577695 29.39 g79.48 g6.43 g7.48 g B S T Vl
Bílkoviny:29.39 g
Sacharidy:79.48 g
Tuky:6.43 g
Vláknina:7.48 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
19.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.14
kcal

cholesterol
220
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.39 g) Sacharidy (79.48 g) Tuky (6.43 g) Vláknina (7.48 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23.3 %) Sacharidy (62.9 %) Tuky (11 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.